25 Şubat 2014 Salı

Samsung Galaxy S5 Tanıtımı (presentation)


SAMSUNG GALAXY S5 kullanıcıları tarafından uzun zamandır merakla beklenen tanıtımını gerçekleştirdi. Güzel bir müzik ziyafetiyle başlayan tanıtımın ilerleyen dakikalarında Samsung  CEO'su J.K. Shin sahnedeki yerini aldı. Hoşgeldin konuşmasının ardından Samsung Galaxy S5'in tanıtımına geçen J.K. Shin Galaxy S5'in tanıtımına geçti. İçiçe geçmiş menüler ve karmaşık şekilde oluşan teknolojilerin artık pazarda yer almasının mümkün olmadığını dile getiren J.K. Shin daha sadece ve kullanılabilir bir telefon ürettiklerini söyledi.

Galaxy S5'in Altın, Mavi, Beyaz ve Siyah renk kombinasyonlarından oluşacağı haberini veren Shin. Galaxy 5'in su geçirmez olacağınıda duyurdu. Su geçirmezlik özelliği çok büyük bir ilgiyle karşılandı. Galaxy Note 3'ün arkasındaki deri benzeri dokunun Galaxy S5'te de kullanıldığı görüldü.

5.1 inç büyüklüğündeki Full HD Super AMOLED ekran teknolojsinin kullanıldığı Galaxy S5, 2800 mAh batarya bulunuyor. Hybrit teknoloji avantajını kullanan Galaxy S5 0.3 saniyede resim çekebiliyor. Ayrıca yine UNPACKED 5 etkinliğinde büyük ilgi gören konulardan biride Wİ-Fİ MIMO teknolojisi sayesinde iki kat daha hızlı internette gezilebiliyor.

En büyük gelişimlerden biri olarak görülen şarj bitmesi sorununada çare ürettiğini söyleyen Galaxy S5, güç kurtarma modu sayesinde telefonun şarjı azaldığında, "Güç Kurtarma Modu" devreye giriyor ve 24 saatlik bir bekleme sağlayabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder