16 Mart 2014 Pazar

Fotomodellik, Modellik, Oyunculuk ve Fuar Hostesliği Arayanlar (Başvuru)


Fotomodel olmak isteyenler, Modellik yapmak isteyenler, Oyuncu olmak isteyenler ve Fuar Hostesliği yapmak isteyenler başvuruda bulunabilirler. Ayrıca "Kapalı modellik yapmak istiyorum" diyenler, kapalı model olmak isteyenler, türbanlı fotomodellik yapmak isteyenler de başvuruda bulunabilirler.
Bu tam olarak bir ajans çalışması değildir. Ajansalara, yapımcılara ve organizasyonculara model desteği sağlamaktadır. Başvurular için mail : ploutos.thyke@gmail.com



Fotomodellik: Kıyafet, takı, saat, saç, kozmetik ürünler gibi çekimler için fotomodel desteği firmalara ajanslara ve organizasyonlar model gönderilmektedir.
Modellik: Fotomodellikten farklı olarak, defilelere yada tanıtım organizasyonlarına model desteği verilmektedir.
Fuar Hostesliği: Çeşitli fuarlara ve organizasyonlara tanıtım amaçlı yada standda görev alacak uygun özelliklere göre parttime çalışan gönderilmektedir.
Oyunculuk: Yapımcılara figürasyondan yardımcı oyunculuğa kadar tecrübeli yada tecrübesiz amatör yada profesyonel oyuncuları uygunluğuna göre işlere yönlendirme ve bağlantıyı oluşturmaktır.

Ücret: Fotomodellik için, 500 liradan 5000 liraya kadar, çekimin süresine ve özelliklerine göre değişim göstermektedir. Örneğin 2 saatlik bir çekim takı çekimi için ücret daha düşükken, gün boyu sürecek bir online kıyafet satış sitesinin ücreti daha fazladır. Yada iç giyim, çorap vs. gibi çalışmalarda ücret çok daha fazla olmaktadır.
Fuar hostesliği için, günlük ücret verilmektedir. 2 saatlik tanıtım için daha düşükken, gün boyu yada fuar boyuncu sürecek çekimler için daha fazla ücret verilmektedir.
Oyunculuk için, proje bazlı anlaşmalar yapılmaktadır. Günlük figürasyon için yine proje bütçeleriyle orantılıdır.
Modellik için, modelin tercih edilmesine ve fiziksel yada diğer görünüm özelliklerine göre anlaşmalar yapılmaktadır. Ücret ortalama 1000 - 5000 arasındadır. Yurt dışı katılımlar için dolar ve euro bazında değişim göstermektedir.
BAŞVURALAR VE SORULARINIZ İÇİN: ploutos.thyke@gmail.com
Fotoğraflı başvurulara öncelik tanınacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder