6 Şubat 2014 Perşembe

Sochi 2014 Winter Olympics (Soçi 2014 Kış Olimpiyatları)



Rusya'nın Sochi (Soçi) şehrinde yapılacak olan kış olimpiyatları 7-23 şubat tarihleri arasında gerçekleşicek. Olimpiyat oyunlarının reklamına çok önceden başlayan Rusya'nın ilgi çekici bir organizasyona hazırlandığı belli. Soğuğuyla ve kışıyla meşhur olan Rusya'nın ilk kez bir kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak olmasıda organizasyona olan merakı arttırıyor. Sochi 2014 Kış Olimpiyatları'nın en çok ses getiren tanıtımıda, ünlü rus kadın sporcuların objektif karşısına geçip soyunması oldu.

Soyunanlar arasında, ünlü Sürat Pateni sporcusu Tatiana Borodulina, kayakta Ekatarina Stolyarova, Curling'de Ekaterina Galkina, Buz Hokeyinde Alexandra Saitova, Buz Pateni'nde Ekaterina Bobrova, Anna Prugova ve Svetlana Kolmykova, Kayak Atlamada İrina Avvakumova, yine Curling'de Olga Zyaplikova, yine Kayak'ta Maria Komissarova verdikleri seksi pozlarla büyük etki yarattı.


Sochi 2014 Winter Oliympics - Offical Trailer



22.ci Kış Olimpiyatları Sochi'de 11 spor merkezinda yapılacak. Altın Madalyalara (Golden Medals) kimlerin sahip olacağı ise büyük merak konusu. Sochi kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapmasına rağmen, yazlarıda turistlerin büyük ilgisine sahip olan bir şehir. Plajlarıyla ve gece hayatıyla, Rusya'nın yaz turizmi açısındanda gözbebeği denilebilir. Sochi 2014 bu özellikleriyle harika bir olimpiyat geçireceğe benziyor. 2016 Rio de Janeiro Yaz Olimpiyatları dünyada nasıl bu kadar merakla bekleniyorsa, Sochi 2014 gibi organizasyonlar sayesinde, artık Kış Olimpiyatları büyük bir ilgiyle beklenicek gibi görünüyor.

İşte o büyük ilgi çeken fotoğraflar :

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder