4 Mart 2014 Salı

Selfie Nedir? Selfie modası nedir? (Selfie fashion)


Selfie anlam olarak kendi kendine demektir. Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen "Selfie" fotoğraflar sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor ve milyonlarca paylaşıma ulaşıyor. Şu sıralarda sosyal medyada çokca duyduğumuz "selfie" bir fotoğraf çekim şeklidir. Kamerayı kendinize doğru çevirip, kendi kendinizi çektiğinizde bu "selfie" şeklinde çekilmiş bir fotoğraf olur. Bu çekim şeklinin şuan ki moda hali ise kamerayı kendinize döndürüp çektiğiniz fotoğrafda arka fonunuza arkadaşlarınızı yada başka kişileri toplayıp o şekilde çekip yapmanızdır. Böyle bir fotoğraf çektiğinizde sizde Selfie modasına ayak uydurmuş olursunuz.

Selfie modasının en popüler olduğu an, 03.03.2014 de yapılan 86th Oscar Academy Awards da dünyaca ünli yıldızların Oscar ödül töreninde çekip paylaştıkları selfie tarzında çekilmiş görüntüdür. Bu fotoğraf twitter üzerinde 2.700.000 paylaşımla gelmiş geçmiş Twitter paylaşım rekorunu kırmıştır.



Bunun devamında ülkemizde Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Fatih Terim'in kamerayı kendine çevirip arkasınada A Milli oyuncuları alıp çektiği görüntüdür ve Türk Twitter kullanıcıları tarafındanda çok fazla sayıda paylaşılmıştır. Yine Beşiktaş Futbol takımı futbolcularıda aynı şekilde selfie modasına uyup bir fotoğraf çekmiş ve Beşiktaşlı taraftarlar tarafından sayısız şekilde paylaşılmıştır.



Tüm dünyayı saran selfie fotoğraf çılgınlığı artarak devam edeceğe benziyor. Çevrenizde yada sosyal medyada kulağınıza mutlaka geleceği için, Selfie'nin ne anlama geldiğini bilmekte ve takip etmekte fayda var :)

OSCAR SELFİE PHOTO VIDEO

SELFİE PHOTOS BEŞİKTAŞ


SELFİE NUDE PHOTO



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder