14 Nisan 2014 Pazartesi

The Best Rolling Papers - Tütün sarma kağıtları


En iyi tütün sarma kağıtlarının hangisi olduğu büyük tartışmalara neden olmuştur. Herkesin keyfine ve içişine göre değişmekte olan bu kağıtlar, içim kolaylığı, sağlıklı olması, sarma pratikliği ve içilen tütünün özelliklerine göre değişim göstermektedir. Dolayısıyla tartışmaların odak noktaları bu çok çeşitlilik üzerinden çıkmaktadır. Hangi markayı kullanmayı tercih etmenizde sizi bu tartışmaların uzağına taşımayacak, tekrar bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız, çünkü her markanında kendi içinde değişen türleri bulunmaktadır. 


Örneğin, OCB markasının beyaz ve kısa olanı, siyah ve slim olanı, OCB organik olanı gibi aynı marka içinde bir çelişkiye düşeceksiniz. Klasik bilinen "arap kağıdı" olarak literatürümüze geçmiş, üzeri arapça yazılan sigara kağıtlarının haricinde dünya çapında markaların ne olduklarına kısaca bir göz atalım öncelikle böyle bir fikrimiz olsun. Bütün bunların yanında aldığınız ürünün orjinal olup olmadığı ikilemide sizi baya bir oyalayacaktır. Ama kesin olan birşey varki tütün içmenin zararlı olduğudur. İçmemek en iyisidir.



Rizla

  • 1865 yılında Lacroix aile pirinç haddeleme kağıtların yapmaya başladı; adından Rizla, aile adı Lacroix pilav ve "La" dan "Riz". Rizla akasya ağacından sadece bitkisel bazlı tutkal kullanır ve hala kağıtlar için pirinç kullanır. Rizlas genellikle paket renk ile anılır. Rizla mavi düzenli, kral ve kendini söndürme ince ve çok az kül ile, yavaş yavaş yakmak. Rizla yeşil, 2000 delikli bir orta kilo kağıt, yumuşak bir tat yapar ve kesik köşe olanlar kolay haddeleme için yapmak. Rizla beyazlar onlara hızlı yanan olanları ve filtreleri ile kullanmak için en iyi yapım, kalın vardır. Rizla turuncu meyan kökü aromalı. Rizla aynı zamanda daha uzun ve kenevir kağıtları, ekstra dar, ekstra geniş vardır.

Zig Zag

  • Braunstein kardeşler bir zig-zag şekilde kağıtlarını birbirinin başladı Zig Zag 1894 yılında adını aldı. Zig Zag bitkisel bazlı tutkal kullanır ve kağıtlar odun hamuru ve keten yapılır. Zig Zag sarılar onların en popüler ve orta-kalın ve yavaş yanan vardır. Yavaş bir yanık için, saydam ultra incelir deneyin. Bu doğrudan değil tutkal, kağıt arkasında bu yalamak için iyi bir fikir, ya da tüm tutkal yalamak kapalı olabilir. Elle veya makine ile daha kolay bir rulo için, "Kut Korners." Deneyin Zig Zag da artık var, kral kağıtları yanı sıra, çift geniş olanlar.

OCB

  • OCB bir kağıt üreticisi olarak 1822 yılında Fransa'da başlamış oldu. 1918 yılında haddeleme kağıtları imalat ve satışına başlamıştır. OCB onun kağıtlar doğal bir zamk, akasya ağacı kullanır. OCB Klasik kağıtlar, ince kenevir ve ketenden yapılmış, ve klor içermez. Bunlar, çift kalınlığı, normal ince ve ekstra uzun gibi boyutlarda bir dizi gelir.Premium kağıtları, ultra-ince kenevir ve ketenden yapılmış ve Classics gibi aynı boyutlarda gelir. Onların organik kendir kağıtlar ağartılmamış ve normal kağıtlardan daha ince ve uzundur. OCB Blues kolay haddeleme için kesim kenarları ile bir kenevir ve keten karışımı vardır. Uzman silindirler için ekstra geniş ve ekstra ince "X-Perts," vardır.
Unutmayın ki, tütün içmek sağlığa zararlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder