7 Mayıs 2014 Çarşamba

Game Of Thrones Map - Game of Thrones Harita


Game of Thrones dizisinin hayallerde yarattığı çok farklı bir dünya vardır ve diziyi izleyen hemen herkes o hayalinde yarattığı dünyanın haritasınıda zihninde kurgular. Ancak dizinin içindeki aileler (ırklar), karakterler çok fazla olduğu için diziyi izlerken bile zorlanırsınız. Hatta sırf bu karışıklık yüzünden diziyi izlemeyi bırakanlar bile vardır :) diziyi izleyen fanların ortak sorunu olan ve aslında çokca merak edilen bu kurgusal yerleşkenin bir haritası çıkarıldı. Hemde bu harita google earth sisteminde hazırlandı.

MAP OF GAME OF THRONES


Game of Thrones Map in Googel Earth şeklinde tasarlanan haritasını http://quartermaester.info sayfasında bulabilirsiniz. Yüksek çözünürlükte hazırlanan harita kaliteli ve zoom (yaklaştırma) özelliğide google earth standartlarında hazırlandı. Dizinin başındada gösterilen ama tam olarak algımıza yerleşmeyen Game Of Thrones haritasını (Game of Thrones Map) bu açılan sitede büyük bir keyifle inceleyebilirsiniz. Buna göre, Dothrakiler Game of thrones dünyasının neresinde kalıyor. Duvar (The Wall) kuzeyin neresinde, kuzeyin çok ötelerinde ne var, demir adalar neresi gibi daha bir çok soru cevap buluyor.

Map of Game of Thrones sayesinde dizinin sadece küçük bir bölümünde geçen yerleri anımsama, yada daha dizide konu olarak işlenmemiş yerleri görebileceksiniz. (Tabi bu durum dizinin gelecekte neler olacak sorusunada kısmen haber verdiği için bu rahatsız edici olabilir :) )

GAME OF THRONES MAP MOVIE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder