11 Eylül 2014 Perşembe

Twitter - Direk Mesajlar neden siliniyor? (DM)

Twitter'da özel konuşmalarınızın bir süre sonra kaybolması sorunu her kullancının sinirlerini bozan bir durum. Buna neyin sebep olduğu twitter'da Direk Mesajların silinmesinin sebebi şu; karşılıklı mesajlaştığınız kişi bir süre sonra sizinle olan conversation kapatırsa aynı konuşmalar sizde de yok oluyor. Yani karşı taraf sizinle olan konuşmasını silerse o mesajlar sizdede siliniyor. 

Twitter yetkilileri bu konuda herhangi bir açıklama yapmazken, bunun sebebinin güvenlik açısından olduğu tahmin ediliyor.  Yani karşı tarafın istemediği bir konuşmanın sizde olmasının bir anlamı ve gereği olmadığını düşünüyor.

Dikkat edilmesi gereken husus, twitter'da özel mesajlaşırken size gönderilen resimleri daha sonra kaydederim diye düşünüp kaydetmezseniz konuştuğunuz kişi conversation'u kapatırsa size gönderilen fotoğraflarda uçmuş olur.

Bunun dışında twitter'da ki konuşmalarınızı kaydedici ekstra programlar var bu programları kullanabilirsiniz. Aynı şekilde attığınız tüm tweetleri herşeyi kaydedebilirsiniz, şimdiye kadar attığınız tüm tweetleri silebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder