25 Ekim 2015 Pazar

instagram ipuçları


instagramla ilgili önemli ipuçları
instagram da bir kişinin fotoğrafını beğendiğinizde sizin fotoğrafı beğendiğinizi herkes kendi keşfet sayfasında görebilir. Eklediğiniz kişileride görebilir. Sizde aynı şekilde kendi keşfet sayfanızdan, tanıdıklarınızın, ilişkide olduğunuz kişinin hareketlerini görebilirsiniz. Eğer kıskanç bir ilişkiniz varsa, beğendiğiniz fotoğraflara dikkat etmeniz gerekir.  





İnstagramda bir kişiyle özel mesajlaştığınızda, o kişinin sizin mesajını görüp görmediğine dair bir göz işareti çıkar. Göz işareti çıktığında kişi sizin mesajını okudu demektir. 

Yazının başında da belirttiğim gibi, instagramda en çok düşülen tuzak, bir kişinin fotoğrafını büyütmek için uğraşırken çift tıklayıp o fotoğrafı beğenmeniz. Bu tuzağa düşmeyin çünkü instagramad fotoğraf büyütme yoktur. Buna alışmak biraz zaman alacaktır. 

İnstagramda  diğer bir sorunda fotoğraflarınızı paylaşırken belirli bir ölçüde paylaşabiliyorsunuz. dolayısıyla instagramda fotoğrafınızı paylaşmak istediğinizde ölçü menüsü çıktığında en sinirinizi bozan şeylerden biride bu olacaktır. İnstagram bunu programın hızlı çalışması ve tüm telefonların ekranlarında belirli bir standartı yakalamak için mecburen yapıyor. Dolayısıyla fotoğrafınızı instagramda paylaşmak hedefindeyseniz fotoğrafınızı bunu düşünerek çekmelisiniz. Bu ölçüleri gözetmelisiniz çekerken. Örnek olarak tam kare çekmeye dikkat edin. Yada başınızın üzerinde biraz fazla boşluk bırakın. Yani objektifinizi tam başınızın üzerine pay bırakmadan hizalayıp çekmeyin. Çünkü bu fotoğrafı instagram a yüklediğinizde instagram ölçülerine tam olarak uymayacak ve paysız kalacağı için fotoğrafın ya baş kısmından yada alt kısmından feda etmek zorunda kalacaksınız.



instamessage (instamesaj) nedir?
instamesaj instagram ile bağlantılı bir mesajlaşma ve arkadaşlık programı diyebiliriz. Instagramdan daha rahat bir şekilde mesajlaşabilir ve size yakın kişilerin konumlarıyla birlikte size uzaklıklarını dahi görebilirsiniz. Size kaç yüzmetre yada kaç kilometre uzaklıkta olan birilerinin olması sizi bu programa çeken en büyük özelliklerden biri olacaktır.

instagmessage silme - instamesajı silmek
instamessage hesabını silmenin en basit yolu programın ilgililerine mesaj atmaktır. Hemen yardımcı olacaklardır. twitter dan instamessage yada info@insta.me adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca instagram ve instamessage bağlantısını kopartmak içinde, instagramın profil düzenleme menülerinden uygulamaları yönet kısmından kaldırabilirsiniz.


important tips on Instagram
instagram a photo of a person does not see anyone like you when you like your photo. you may like a photo in the style you want so easily. you may like a photo of the person you want easily. The probability of you seeing someone else if the one you love in the following way. When you like a photo, that other people you follow "search pages" the picture drops. Who likes this photo and this photo and that person clicks on the draw he looks and sees you however, if you may be able to. But this is like a shot in ten thousand. So, the person doing the search and then go to the menu and click your favorite photo from acclaim photo from among the hundreds of thousands of your favorite your chance to. instagram Instagram photos and rated on the similarity of interests and that makes it possible to improve the duration of your stay. When you're texting someone on Instagram privately with that person that's seen your message, have a look. Eye when you sign means that the person has read your message. At the beginning of the post, as I mentioned on Instagram the most hunted trapped to enlarge a photo of a person when dealing with double-clicking and liking the photo. Instagram photo enlargement because they don't fall into this trap. It will take some time to get used to it. Another question on when you're sharing your photos on Instagram can be shared to a certain extent. consequently the measurement menu when you want to share your photo on Instagram when he came out, one of the things that most disrupts your limit will be. Instagram capture on the screens of all the phones work fast and this program makes forced to a specific standard. Therefore, the target share on your Instagram photo if you picture that in your mind you have to pull. While taking these measures you should adhere to. As an example, Be careful to shoot full frame. Or leave a bit more space on your head. Share without leaving your lens on your head so full of Do not align. Instagram dimensions instagram photo, because this is not going to fit exactly and when you install a non-contributory, she would be either from the bottom or from the head of the photo that you will have to sacrifice.

instagram kapak fotoğrafı - instagram cover photos - instagram profil photos - instagram profil fotoğrafı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder