30 Mart 2014 Pazar

Seçim 2014

Türkiye'nin heyecanla beklediği 2014 Yerel Seçim Sonuçları saat 21:00 da seçim yasağının kalkmasıyla birlikte açıklanmaya başlayacak. Her seçimde olduğu gibi bu seçimdede yarım saat bir saat önceden seçim yasak larını delen kanallar olacaktır. Kesin olmayan sonuçları bazı televizyon kanalları daha çok izlenmek için yüzdesel olarak daha çok sandık açılmış gibi yayın yaparak izlenirliğini arttırmaya çalışıyor. Bu yüzden TRT ve bazı ulusal yayınlar yavaş vermesine rağmen daha güvenilir oluyor. Örneğin HALK TV, CNN Türk, NTV gibi haber kanallarını takip etmekte fayda var.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi en çok merak edilen seçim sonuçları arasında. 

Ağırlıklı olarak CHP, AKP ve MHP olarak arasında geçmesi beklenen seçimler, doğuda HDP ve bazı özel bölgelerde özel adaylar nedeniyle, İşçi Partisi, DSP ve bağımsız adaylar ve partiler öne çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder