28 Mart 2014 Cuma

Youtube - Nasıl girilir? Youtube - Telefondan girebilmek? Youtube DNS sorunu


Yasaklanan Youtube a girmenin en kolay yolu DNS ayarlarını değiştirmektir. Basitçe anlatmak gerekirse, Başlat menüsünden Denetim Masasına tıklıyoruz. Ağ ve İnternet yazısının altındaki Ağ Durumunu ve Görevlerini görüntüle kısmına tıklıyoruz. Açılan pencerede solda yukarıda Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazısına tıklıyoruz.




Daha sonra Kablosuz Ağ Bağlantısına sağ klik yapıyoruz yani mouse'un sağ tuşuna basıyoruz oradan özellikler seçeneğine tıklıyoruz. Açılan pencerede internet protokolü 4 TCP/IP yazan yere tıklıyorsunuz. Tıkladıktan sonra sağ alt ortadaki, Özellikler seçeneğini tıklıyacaksınız. Yine açılan pencerede en alttaki DNS ayarlarını kendin belirle seçeneğine tıklıyoruz. Orada ki ilk dört boşluğa 8.8.8.8 yazıyoruz. Altındaki dört boşluğad 4.4.4.4 yazıyoruz. Tamam dedikten sonra diğer açıkta kalan pencereyede kapat dedikten sonra artık Youtube, Twitter, Facebook gibi sitelere rahatça girebileceksiniz. Daha doğrusu internette istediğiniz gibi tüm sitelere gireceksiniz.

YOUTUBE 'YE CEP TELEFONUNDAN GİREBİLMEK
Youtube'a telefondan girebilmenin yolu, oldukça kolay, telefonunuzdan application ları indirdiğimiz iphone ve ipad için appstore'a, android kullanıcıları içinde android markete girerek, HOTSPOT VPN yazarak HOTSPOT VPN uygulamasını inderebiliyorsunuz ve artık rahatça twitter, youtube, twitter, facebook gibi uygulamalara telefonunuzdanda özgürce girebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder